Strada Unirii Nr 5 0751 020 902 dragos@remedunirii.ro

Promovare web prin backlink

Backlink-urile vă pot îmbunătăți clasamentul, deoarece arată valoare.

Crearea de backlink este o parte esențială a SEO, deoarece motoarele de căutare le folosesc pentru a ajuta la determinarea autorității și relevanței unei pagini. Motoarele de căutare decid cât de importantă este o pagină prin utilizarea backlink-urilor. Cu toate acestea, nu toate backlink-urile sunt de aceeași valoare. Motoarele de căutare evaluează backlink-urile în funcție de calitatea site-ului web care oferă link-urile, mai degrabă decât de numărul de backlink-uri pe care le are site-ul dvs.

Backlink-urile vă pot îmbunătăți clasamentul, deoarece arată valoare. În cele din urmă, cu cât aveți mai multe backlink-uri de înaltă calitate, cu atât paginile dvs. se pot clasa mai sus pe motoarele de căutare. În plus, vă ajută marca să fie descoperită online. Când site-urile populare leagă înapoi la site-ul dvs., puteți obține mai mult trafic de recomandare de la persoane deja interesate de subiectele pe care le discutați. Acest lucru permite mai multor clienți potențiali să intre în pâlnia de marketing .

Cum să obțineți backlink-uri ?

Odată ce ai făcut tot ce poți pentru optimizarea paginii, construirea de backlink-uri către site-ul tău este cel mai valoros lucru pe care îl poți face pentru a-ți îmbunătăți clasamentul.

Din păcate, este una dintre cele mai dificile sarcini în SEO. Pentru a obține un link, trebuie să convingi pe altcineva că poate îmbunătăți o pagină web de pe lor , prin crearea de linkuri către o pagină web de pe tău .

Nu este recomandabil să trimiteți e-mail unor persoane aleatorii și să le cereți să vă leagă. În schimb, există cele mai bune practici profesionale pentru a obține backlink-uri către site-ul dvs.

Categorii