Apeleaza
Email direct
GoogleMap
Acasa
Contact
Media
Valori
Informare
Neurologie
Gastroenterologie
Fizioterapie
Strada Unirii Nr 5
0751 020 902
dragos@remedunirii.ro
Acasa
Contact
Media
Valori
Informare
Neurologie
Gastroenterologie
Fizioterapie
Acasa
Contact
Media
Valori
Informare
Neurologie
Gastroenterologie
Fizioterapie
Sunteți aici:
Acasă
Parteneri Web
Promovare web prin backlink
Backlink-urile vă pot îmbunătăți clasamentul, deoarece arată valoare.
Prima Pagina
|
Adauga Link
|
Verifica Link Status
Links in Liceu, Scoala gimnaziala, Gradinita
Show All Links
Școala Gimnazială Nr 1 Dobirceni Jud. Botoșani
Strategiile Programului de dezvoltare europeană vizează menținerea unui cadru de dezvoltare instituțională și a unui cadru al calității care să asigure dezvoltarea competențelor cheie necesare fiecărui individ uman, pentru succesul și dezvoltarea personală, pentru cetățenie activă, pentru a deveni persoane care învață pe tot parcursul vieții, pentru integrare socială și inserție pe piața muncii și sunt în concordanță deplină cu viziunea Comisiei Europene. Politica europeană de promovare a calităţii este complementară demersurilor şi politicilor naţionale, promovarea calităţii implicând avantaje şi oportunităţi prin asigurarea corelării și coeziunii diferitelor inițiative și politici existente la nivel național. Școala noastră promovează diversitătea culturală şi schimbului liber de valori la scară locală, naţională şi internaţională, prin achiziţia de informaţii privind culturile ţărilor europene dar şi prin promovarea imaginii României peste hotare.
Scoala Gimnaziala Slobozia Conachi Galati
Scoala este compusa din doua localuri, primul dintre ele, construit in anul 1962 iar al doilea, mai nou, in anii 80. Cele doua cladiri impunatoare( parter si etaj) au gazduit initial 14 sali de clasa, 2 laboratoare, nise si birouri administrative( cabinet director, cancelarie, secretariat). In prezent scoala se mandreste atat cu sali de clasa frumoase cat si cu laboratoare, cabinete si centre de documentare.
Liceul Teoretic “Bogdan Voda” din Viseu de Sus MM
În prezent, liceul este unul teoretic, cu frecvență de zi, în care funcționează 28 de clase de liceu, cu profilele real, uman și servicii. Pe fiecare nivel funcționează 1 clasă cu specializarea matematică-informatică, 3 clase cu specializarea științe ale naturii, 2 clase cu specializarea filologie (pentru filiera teoretică) precum și 1 clasPrezentare si scurt istoric locală cu specializarea tehnician în activități economice (pentru filiera tehnologică). La acest liceul se înscriu elevii de la școlile generale din orașul nostru, dar și elevi din Moisei, Vișeu de Jos, Leordina, Petrova, Ruscova, Repedea, Poienile de sub Munte sau din unele localități de pe Valea Izei. Mediile de admitere diferă foarte mult, cele mai mari medii sunt la profilul servicii, urmând – în ordine descrescătoare – cele de la specializarea filologie, științe ale naturii și matematică-informatică, unde ultima medie de admitere este puțin peste nota 5.
Oferta educationala - Liceu tehnologic Repedea Lespezi
Tipul școlii este de tip profesional cu următoarele forme de școlarizare -preșcolar -primar -gimnazial -profesional - durata de 3 ani Liceul Tehnologic Repedea este o unilate școlară pentru învâțămant de masă, finanțată din resurse publice, adoptând sistemul tradițional de învățământ la forma de învățământ de zi. Predarea esle in limba romană. Limbi străine studiate limba engleze, limba franceza, limba rusa. Limba materne - ucraineana.
LICEUL TEHNOLOGIC “MIHAI BUSUIOC” Pascani
În fiecare an, pe data de 8 noiembrie, se sărbătoresc “Zilele Şcolii” – ca un semn de recunoştinţă pentru cei doi Mihai: Mihai Busuioc – patronul şcolii şi Mihail Sadoveanu – creatorul chipului de dascăl onest din “Domnul Trandafir”. Liceul Tehnologic “ Mihai Busuioc” Paşcani a fost înființat în anul 1981, fiind cunoscut ca Şcoala Generală cu clasele I-VIII nr.6 din zona Vale. La acel moment era cea mai mare școală din oraş ca efectiv de elevi. În 1994 instituţia devine Şcoala “ Mihai Busuioc”. În anul 2001 şcoala se transformă în grup şcolar, iar în 2004 este inclusă în Programul PHARE TVET 2004-2006 de reabilitare şi dotare a şcolilor cu profil tehnic. LICEUL TEHNOLOGIC “MIHAI BUSUIOC” Pascani.
Gradinita Nr. 135 din Bucuresti cu cantina proprie
Grădinița Nr.135 are personalitate juridică, funcționează în 1 corp de clădire, iar procesul instructiv-educativ respectă curriculum preșcolar și este aplicat de către cadre didactice calificate. Grădinița are un mediu educațional adecvat nevoilor de dezvoltare ale copilului, a desfășurării actului educațional la nivel modern. Grădinița dispune de cantină proprie, de mobilier modern în sălile de grupă, de un spațiu de joacă dotat cu mobilier specific particularităților de vârstă.
Scoala Gimnaziala Constantin Savoiu Targu Jiu
Prima școală de fete de la Târgu Jiu a fost realizată la inițiativa pitarului Constantin Săvoiu Surcel, născut în anii 1812. Infiintata la data de 15 septembrie 1855, ca o şcoală de fete, sub numele de Institutul Săvoiu. Familia acestuia era deținătoarea unor întinse suprafețe de teren în zona localității Borăscu unde aveau și o casă cu un aspect impozant. Acesta era cunoscut ca filantrop al orașului și județului și asta pentru că la inițiativa sa au fost ctitorite și două biserici. Constantin Săvoiu a fost arestat în anul 1854, fiind acuzat că ducea vești de la generalul Gheorghe Magheru.
Scoala gimnaziala "Alexandru Vlahuta" Iasi
Demersul nostru educaţional, alături de familie şi de comunitate, are ca ideal dezvoltarea liberă ,integrală şi armonioasă a individualităţii umane, formarea personalităţii autonome şi creative a tinerilor ce vor deveni apţi pentru integrarea socio-culturală şi profesională deplină într-o lume dinamică, supusă unor transformări continue. Şcoala noastră va forma un absolvent autonom, responsabil, în măsură să decidă asupra propriilor trasee de dezvoltare profesională.
Scoala Gimnaziala Miroslovesti urmărește formarea personalității autonome și cre
Formarea personalității autonome și creative a elevilor, asigurând o pregătire de înaltă calitate pentru dezvoltarea intelectuală, socială și profesională, bazată pe cunoștințe de cultură generală și formarea de competențe profesionale, în vederea adaptării socio-economice care să le permită elevilor exercitarea unei profesii, continuarea studiilor în liceu si învățământul superior sau realizarea propriei afaceri.
Scoala Gimnaziala Ion Creanga comuna IC Bratianu
Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, in functie de ritmul propriu si de trebuintele sale, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia. Dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul pentru a dobandi cunostinte, deprinderi, atitudini si conduite noi. Asigurarea unui program corespunzator de educatie si formare pentru elevi. Stimularea creativitatii tuturor factorilor implicati in elaborarea proiectului curricular si extracurricular; Negocierea celor mai avantajoase contracte de sponsorizare si a conditiilor pentru obtinerea fondurilor extrabugetare; Formarea continua a personalului din unitate.