Strada Unirii Nr 5 0751 020 902 dragos@remedunirii.ro
Reabilitarea accidentului vascular cerebral
Alegerea editorilor

Reabilitarea accidentului vascular cerebral este o parte importantă a recuperării după accident vascular cerebral. Aflați ce este implicat în reabilitarea accidentului vascular cerebral.

Scris de către personalul Clinicii Remed Unirii
 

Scopul reabilitării accidentului vascular cerebral este de a vă ajuta să reînvățați abilitățile pe care le-ați pierdut atunci când un accident vascular cerebral a afectat o parte a creierului. Reabilitarea accidentului vascular cerebral vă poate ajuta să vă recâștigați independența și să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Gravitatea complicațiilor AVC și capacitatea fiecărei persoane de a-și reveni variază foarte mult. Cercetătorii au descoperit că persoanele care participă la un program focalizat de reabilitare a accidentului vascular cerebral au performanțe mai bune decât majoritatea persoanelor care nu au reabilitare a accidentului vascular cerebral.

 

Ce este implicat în reabilitarea accidentului vascular cerebral?

 

Există multe abordări ale reabilitării accidentului vascular cerebral. Planul dvs. de reabilitare va depinde de partea corpului sau de tipul de capacitate afectată de accidentul vascular cerebral.

Fizioterapia este tratamentul leziunilor, bolilor și tulburărilor prin metode fizice
Alegerea editorilor

Fizioterapia este tratamentul leziunilor, bolilor și tulburărilor prin metode fizice - cum ar fi exercițiile fizice, masajul, manipularea și alte tratamente - prin medicație și intervenție chirurgicală.

Mulți oameni pot crede că kinetoterapeuții lucrează în principal cu leziunile legate de spate și de sport, dar nu este întotdeauna cazul. Fizioterapeuții sunt profesioniști din domeniul sănătății foarte pregătiți, care oferă tratament persoanelor care suferă de probleme fizice cauzate de leziuni, boli, boli și îmbătrânire.

Scopul unui kinetoterapeut este de a îmbunătăți calitatea vieții unei persoane prin utilizarea unei varietăți de tratamente pentru ameliorarea durerii și restabilirea funcției sau, în cazul unei vătămări permanente sau a unei boli, pentru a diminua efectele oricărei disfuncții.

Rolul kinetoterapeutului

Rolul unui kinetoterapeut este variat și rareori sunt la fel de două zile. Un fizioterapeut poate fi nevoit să evalueze starea fizică a unui pacient pentru a diagnostica problemele și pentru a pune în aplicare un plan de tratament, sau ar putea, de asemenea, să reinstruiască pacienții să meargă sau să îi ajute pe alții să facă față cârjelor, cadrelor de mers sau scaunelor cu rotile.